Ustvarimo sončne misli za svetlo prihodnost

Fructal

V sodelovanju s Fructalom smo ob praznovanju 70. obletnice njihovega poslovanja pripravili prav poseben projekt: »Ustvarimo sončne misli za svetlo prihodnost«. Dejstvo, da Fructal prazuje 70 let, smo želeli obeležiti s celostno komunikacijsko kampanjo, ki je ne delamo za potrošnike, ampak jo soustvarjamo skupaj z njimi. Tako je nastala integrirana družbeno-odgovorna kampanja, ki potrošnike vključuje v ustvarjanje dobrega in pozitivnega za svetlo in sončno prihodnost.

Fructal je ob praznovanju 70. rojstnega dne postal pobudnik izmenjave sončnih misli za svetlo prihodnost in s tem nosilec miselnosti, v katero verjame in s katero stopa tudi naprej. Dolgoletno tradicijo bo so obeležili z zbiranjem sončnih misli, s katerimi so podprli razvoj inovativnih projektov z mladimi po celotni regiji – v Sloveniji, Črni Gori, Makedoniji, Bosni in Hercegovini ter na Hrvaškem.

V Sloveniji so v Fructalu za vsako sončno misel podarili 1 evro v sončni sklad za razvoj inovativnih projektov z mladimi, najlepše sončne misli pa so tudi nagradili in jih izobesili na sonca, ki so zasijala na njihovih izdelkih.