Blaž Ritmanič

Art direktor

Leta 2004 so se mu te želje začele uresničevati. Na Formitasu je začel kot nadobudni oblikovalec in z dvema zaporednima zmagama na SOF-ovem razpisu za mlade kreativce dobil možnost, da se je lahko dve leti zapored srečal z vrstniki z vsega sveta v Cannesu. Kot grafičnega oblikovalca so ga novi mediji, novi, inovativni načini oglaševanja in ideje, ter želja po osebnostnem razvoju vedno gnali naprej. Tako je leta 2006 postal art direktor in s tem dobil odgovornost za samostojno delo na projektih, s koncem leta 2014 pa tudi del kreativnega dvojca, ki drži skupaj kreativo v agenciji. Leta 2013 je bil član žirije SOFa, Outstandinga in leta 2014 Plakativata.

Veliko prostega časa preživi v dobri družbi v Tozdu ob dobrem pivu. Drugače pa je tudi backpacker in rad potuje. Nekaj sveta je že videl, želi pa si ga še več. S tem pa sta povezana tudi ostala dva njegova hobija. Ker obožuje morje in ker zimo ponavadi prekine z obiskom toplih krajev, je bilo skoraj obvezno, da je pred leti opravil potapljaški izpit. In pa kulinarika. Tako guštiranje različnih perverzij okusov, kot tudi poustvarjanje eksotičnih receptur v domači kuhinji.

Želje: ustvariti svoj brand, posneti svoj film in zvariti svoje pivo. Z veseljem pa bi kdaj napisal tudi kakšno gastronomsko kritiko.