Ketchum

Leta 2008 smo se v Formitasu odločili svojo vpetost v mednarodne mreže razširiti z vključitvijo v verigo agencij, specializiranih za odnose z javnostmi. Povezali smo se z nemško mrežo Pleon, ki se je že v letu 2009 združila s svetovno verigo Ketchum. Tako smo postali del vodilne mreže za komunikacijsko svetovanje v Evropi in ene največjih mrež na svetu.

Ketchum je globalna mreža agencij, ki se ukvarja predvsem z odnosi z javnostmi in svetovanjem pri korporativnem komuniciranju. Ustanovljena je bila leta 1923, odlikujeta pa jo izjemno široka razmreženost ter dober pretok znanja in izkušenj. Je ena največkrat nagrajenih PR agencij v Evropi in v svetu. Leta 2012 je bila imenovana za agencijo leta na festivalu European Excellence Awards, PR Week pa jo je imenoval tudi za svetovno agencijo leta.

Povezava z mrežo, ki šteje več kot 100 agencij v 70 državah po svetu, nam omogoča vpetost v širše globalno okolje in dostop do mednarodnih naročnikov, ki jim zagotavljamo storitve v Sloveniji. Poleg tega pa imamo prek mreže dostop do številnih primerov dobrih in slabih praks, ki jih lahko uporabimo kot smernice pri kreiranju tako za tuje kot domače naročnike. Seveda pa lahko prek Ketchumovih agencij v drugih državah tudi domačim naročnikom olajšamo dostop do tujih trgov oziroma poslovnih okolij.

http://www.ketchum.com/